Skolans bibliotek

Biblioteket

Det är lätt att hitta bra böcker i vårt fina bibliotek. Böckerna är uppdelade efter genre så det är bara att leta under den genre man har lust att läsa. Fantasy, spöken och skräck, deckare och sport är några genrer vi har.

Vi köper kontinuerligt in nya böcker och eleverna får gärna önska vilka titlar vi ska köpa. Många böcker ingår i serier och det händer ofta att flera elever väntar längtande på att nästa bok i serien ska komma ut.

En hylla i biblioteket är väldigt speciell. Där finns böcker skrivna av elever på skolan och dessa böcker lånas mycket!

Att hitta sin väg in i böckernas värld är att hitta en hobby som i bästa fall varar livet ut. Att man på köpet blir en duktig läsare är bara en bonus!