Vårdnadshavare

Här hittar du som vårdnadshavare viktig information som rör dig och ditt barn.

Sjukanmälan

Elevers sjukfrånvaro ( åk F-5 ) anmäls på telefon 010-888 70 50 varje dag senast kl 07:30. Vid behov kan du föranmäla från kl 14:00 dagen innan ( då registeras det på morgondagen )
OBS kom ihåg att du måste sjukanmäla på nytt för VARJE dag som barnet är sjuk! Om vi inte fått in anmälan, så räknar vi med att eleven kommer till skolan enligt schema.

Vklass

Vklass är en lärplattform för elever, vårdnadshavare och pedagoger. I Vklass kan du bland annat följa utbildningen, se frånvaro och få nyheter om utbildningen. Skolan hanterar inte längre användarnamn och lösenord för Vklass. För att logga in i Vklass använder du http://www.botkyrka.se/vklass och väljer alternativet Logga in med e-legitimation. Saknar du e-legitimation, kontakta skolans administratör.

Information A-Ö Läsåret 2019-2020

Det är viktigt att du som förälder läser igenom skolans informationsfolder A-Ö Läsåret 2019-2020.

A-Ö Läsåret 2019-2020